aan de slag

Wat leuk dat je enthousiast bent over de Droomboom! We bieden verschillende opties om aan de slag te gaan: van een maandelijks opzegbaar abonnement tot een voordelig jaarabonnement met bijbehorende gave Droomboommap om alle kaarten in te verzamelen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk.

Wil je liever eerst een keer de Droomboom uitproberen? Laat dan hier je gegevens achter, dan zorgen we dat de eerste Droompost je binnenkort tegemoet komt.

vlinder

Zomervakantiepakket

Actie geldig t/m 3 september

De zomervakantie is dé gelegenheid om aan de slag te gaan met de activiteitenkaarten van de Droomboom. Dat kan nu extra voordelig want tot en met 3 september kun je experimenteren met de Droompost met een supertof zomervakantiepakket! We hebben een klein pakket van 3 kaarten en een XL-pakket van 7 kaarten waarin alle Droomwerelden (disciplines) aan bod komen. 

De Droompost van de Droomboom biedt uiteenlopende activiteiten waarmee je kind heerlijk zelfstandig aan de slag kan of natuurlijk gezellig samen met papa, mama, broer of zus. Aan de hand van de Droompost gaan de kinderen bijvoorbeeld naar buiten en gaan ze als kleine Freek Vonkjes de wondere wereld van vlinders ontdekken; laten ze hun creativiteit los op het maken van een heuse sokpop en leren ze alles over Virtual Reality en de ijsbeer. 

Duik in de wereld van de Droomboom door nu jouw Droompost aan te vragen! Voor slechts € 10,00 valt het Zomervakantiepakket met 3 activiteitenkaarten op jouw deurmat; voor € 20,00 haal je het XL-pakket met 7 kaarten al in huis. Ook leuk om cadeau te doen aan jouw neefje, nichtje of kleinkind!

Muziek
natuurhuisje

Een keertje uitproberen

Ben je enthousiast en wil je graag eens Droompost ontvangen en uitproberen? Ontvang dan de eerste kaart gratis in je mail door hier je naam, adres en mailadres achter te laten! Wil je alle talentenwerelden samen met je kind thuis ontdekken, bekijk dan hieronder de mogelijkheden. Dan zorgen we dat er om de week automatisch weer nieuwe Droompost op je deurmat valt, wel zo gemakkelijk!

Meivakantiepakket

Actie geldig t/m 8 mei

De meivakantie staat voor de deur: dé gelegenheid om samen met je kind de Droompost van Droomboom uit te proberen. In het meivakantie-pakket zitten drie uiteenlopende activiteiten waarmee je kind heerlijk zelfstandig aan de slag kan of natuurlijk gezellig samen met papa, mama, broer of zus. 

Denk hierbij aan activiteiten als zelf een schudinstrument maken, je eigen tekening tot leven laten komen in een animatiefilmpje en sportparcour uitzetten met voorwerpen die in en rond het huis te vinden zijn. Alle activiteiten worden ondersteund door duidelijke uitlegvideo’s.

Duik in de wereld van de Droomboom door nu jouw Droompost aan te vragen! Voor slechts € 10,00 valt het meivakantie-Droomboompakket (met 3 activiteitenkaarten!) op jouw deurmat. 

foto Levende Tekening workshop
foto Schudinstrument maken

Sint- & Kerstcadeaupakket

Actie geldig t/m 8 januari

De decembermaand is dé gelegenheid om samen met je kind de Droompost van Droomboom uit te proberen. In het Sint- & Kerstcadeaupakket zitten drie uiteenlopende activiteiten waarmee je kind heerlijk zelfstandig aan de slag kan of natuurlijk gezellig samen met papa, mama, broer of zus. Er is ook een tof XL-pakket met 7 activiteitenkaarten.

Aan de hand van de Droompost gaan de kinderen bijvoorbeeld buiten op zoek naar materiaal om een heus natuurhuisje te metselen, laten ze hun tekening tot leven komen met Tilly Toekomst of maken ze een leuke hanger of kaarsenpotje met brooddeeg.

Duik in de wereld van de Droomboom door nu jouw Droompost aan te vragen! Voor slechts € 10,00 valt het Sint- en Kerstcadeaupakket met 3 activiteitenkaarten op jouw deurmat; voor € 20,00 haal je het XL-pakket met 7 kaarten al in huis. Ook leuk om cadeau te doen aan jouw neefje, nichtje of kleinkind!

boetseren
natuurhuisje

je bent nog een stap verwijderd van jouw droompost

Duik in de wereld van de Droomboom door nu jouw Droompost aan te vragen! Voor slechts € 9,00 per maand valt er om de week een supergave activiteit met bijbehorende uitlegvideo op jouw deurmat. 

Maand

€ 9,00 per maand

Twee toffe activiteiten kaarten per maand!

Maandelijks opzegbaar

Halfjaar

€ 49,50 per half jaar

Een kaart gratis t.o.v. het maandabonnement

Jaar

€ 99,00 per jaar

Een maand gratis t.o.v. het maandabonnement

Incl. exclusieve Droomboom-verzamelmap

Incl. alle reeds verzonden Droompost-activiteitenkaarten

op zoek naar een origineel cadeau?

Op zoek naar een super origineel cadeau? Met het Droomboom-cadeaupakket kunnen kinderen heerlijk zelf aan de slag en hun creativiteit loslaten op onze uiteenlopende activiteitenkaarten.

Dankzij de begeleidende video’s kunnen ze heerlijk zelf aan de slag of natuurlijk gewoon gezellig samen met papa, mama, opa, oma, tante of buurvrouw 😉.

🎁 Cadeaupakket klein

Met dit cadeaupakket met 2 Droompost-kaarten kunnen kinderen hun creativiteit loslaten op 2 uiteenlopende workshops.

*De Droompost is personaliseerbaar. Laat hiervoor in het opmerkingenveld de naam van het kind achter

🎁 Cadeaupakket groot

Met dit cadeaupakket met 4 Droompost-kaarten kunnen kinderen hun creativiteit loslaten op 4 uiteenlopende workshops.

*De Droompost is personaliseerbaar. Laat hiervoor in het opmerkingenveld de naam van het kind achter