voor scholen en kinderopvang

Je kunt nu ook als kinderopvangorganisatie voor je BSO’s of als basisschool een Droomboom abonnement afsluiten.

vlinder
Droomboom op de bso

kinderopvang (bso)

Hoe gaaf is dat? Een talenten BSO, niet alleen de focus op beeldende activiteiten (wat soms zo voor de hand ligt), of alleen een “groene” BSO willen zijn! Nee met een Droomboom abonnement voor je BSO krijg je aanbod uit alle 7 talentenwerelden van de Droomboom. De kinderen kunnen dan gemakkelijk in een circuitvorm zelf kiezen welke talentenworkshop hun interesseert en welke zij graag willen gaan doen! Voor de BSO medewerker super fijn. Dit keer hoeven ze niet zelf heel internet af te zoeken naar nieuwe ideeën, nee ze leggen gewoon de materialen klaar die op de Droompost staan, de kinderen scannen de QR code, bekijken het filmpje en kunnen aan de slag. Zelfs door alleen de stappen te lezen op de kaart kunnen de kinderen zelfstandig bezig. Alle activiteiten kunnen ook gemakkelijk worden aangepast aan het thema, omdat het “NOOIT” kant en klaar pakketen zijn! Er is heel veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit van de kinderen.

Ieders Droomboom project komt er na het maken van de Droompost anders uit te zien, tenzij ze elkaar kopieëren natuurlijk. De Droompost voldoet ook aan de TULE doelen qua niveau’s. Zie hiervoor de uitleg onder het kopje niveau’s. Een kind krijgt dus altijd uitdaging of aanbod op zijn/haar niveau of kan uitdaging vinden in de opdrachten van een niveau of stapje hoger.

Hoe de kaarten worden ingezet is natuurlijk voor geheel eigen invulling. Je kunt ook met de groep 1 kaart per keer doen en zo rouleren.

basisschool

Een talentencircuit op de vrijdagmiddag? Of lekker in de hoeken met talenten aan de slag. Met Droompost kan dit! Als leerkracht zorg je dat het materiaal klaarligt, de kinderen scannen de QR code en ze kunnen aan de slag. In groepjes of tweetallen doelgericht met verschillende talenten aan het werk.

Als basisschool kom je naast de zaakvakken niet altijd toe aan techniek-, muziek- of beeldende vormings-lessen, ook drama schiet er vaak bij in. En daarnaast heeft gewoon niet iedereen het “talent” om een muziekles te geven, wat ook logisch is.

Dus niet langer twijfelen en probeer de Droompost gewoon eens uit bij jou op school! Alle kinderen doelgericht (vanuit de TULE doelen) aan het werk, met de focus op hun eigen talent!

Wat tof is aan de Droompost is dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Allemaal verschillende resultaten! Nieuwsgierig geworden? De Droomboom komt ook graag langs om het “droomverhaal” te delen of een workshop te geven! Vraag gerust wat informatie aan via de app of mail, niks is te veel!

Samen “dromen” en gaan voor kindertalent in bloei!

Droompost abonnement(en)

Een BSO of basisschool Droompost-abonnement wordt per locatie afgesloten. Je ontvangt dan bij een startpakket de Droomboom multimap met hierin 7 uitgewerkte talentenkaarten (7 workshops). Je kunt hier als BSO of basisschool zeker 4 maanden mee aan de slag. Na 4 maanden ontvang je weer 7 nieuwe kaarten, kortom 3 maal per jaar 7 workshops Droompost! Hebben jullie andere suggesties of liever een ander aanbod, de Droomboom levert graag op maat, dus neem gerust contact op.

je bent nog maar één stap verwijderd van droompost op jouw school / bso

Onderstaande prijzen zijn per BSO-groep (tot 22 kinderen), of basisschoolklas. De activiteitenkaarten mogen niet worden gekopieerd, de bijbehorende werkbladen uiteraard wel.

Wil je de map met Droompost voor meerdere groepen of locaties ontvangen binnen dezelfde organisatie krijg je voor de 2e groep een korting van 20%, voor de derde groep ontvang je 40% korting. Voor 4 groepen of meer maken we graag een passend voorstel. Stuur een mailtje naar sabrina@droomboom.nl om hiervan gebruik te maken. 

Zijn jullie de BSO die al het kindertalent tot bloei laten komen?

Kijk dan snel voor ons gave starters aanbod!

Startpakket

Startpakket met map en 7 Droompost-activiteitenkaarten.


*Excl. BTW

Droompost aanvullingspakket

Extra pakket van 7 Droompost-activiteitenkaarten als aanvulling op het startpakket.

*Excl. BTW

Jaar-pakket

Startpakket met map en 7 Droompost-activiteitenkaarten.

+ 2x extra pakket van 7 activiteitenkaarten in het jaar

*Excl. BTW