Bestel Kinderboekenweek-pakket

7 Gave workshops voor € 29,95 (excl. BTW)

Woensdag 4 oktober start de nationale Kinderboekenweek, deze keer met als thema “Bij mij thuis”.

Aandacht voor lezen is zo belangrijk, want lezen doen we elke dag! Van verkeersborden tot boodschappenlijstjes, lezen voor ontspanning of je bijsluiter van je geleverde medicijn. Wanneer kinderen het plezier in lezen ontdekken kunnen ze uitgroeien tot blijvende lezers. Dit is waar de Droomboom graag bij helpt.  

Vanuit 7 droomwerelden (7 talentgebieden) sluiten we met lezen aan op de beleveniswereld van het kind. Lezen is hierbij niet het doel an sich maar een middel om een nieuw talentgebied te verkennen en spelenderwijs te leren.   

Wij weten als geen ander dat meesters en juffen het superdruk hebben met alle dingen die erbij komen kijken om een klas draaiende te houden. Dan moeten ze ook nog hele thema’s voorbereiden met daarbij de opdracht om ook nog ieder kind te bereiken! Daarom schieten we met de Droomboom graag te hulp met een te gekke kinderboekenweekactie! We hebben een pakket samengesteld met 7 gave workshops gekoppeld aan het thema ‘Bij Mij Thuis’, met in de hoofdrol een gaaf boek of een boekenpersonage!

Denk bijvoorbeeld aan het maken van een eigen sokpop met Benny Beelddroom. Deze sokpop wordt natuurlijk jouw favoriete boekenpersonage, of misschien schrijven de kinderen wel hun eigen boek en komt hun personage tot leven in de pop. Zoals de SSSSlangzaam in ons voorbeeld! 🤪

Nog niet overtuigd?!

🪄 Het pakket is schoolbreed toe te passen: op de kaarten staan uitdagingen voor elk niveau

🪄  De Droomboom sluit aan bij de Tule doelen van het basisonderwijs. Dus ook je WO-doelen zijn gedekt.

🪄  De workshops worden ondersteunt met gave filmpjes op het digibord. Dus zelf hoef je niks uit te leggen, alleen de materialen maar klaar te leggen!

Samen gaan we voor meer leesgeluk! 🙌