Tekenen en schilderen met Irene

Vind jij het ook zo heerlijk om te tekenen? Of heb je een heleboel ideeën in je hoofd die je graag op papier wil leren zetten? Dan is tekenles wat voor jou. Je leert niet alleen kennis maken met verschillende materialen en hoe ze te gebruiken, maar we staan ook stil bij onderwerpen zoals tekenen naar de waarneming, striptekenen en het gebruiken van je fantasie!

Kunst is belangrijk om jezelf te uiten. Maar wanneer men ouder word, sluipt er een gevoel van perfectionisme in ons tekenwerk wat ons belemmert dat te blijven doen. Wat we dan nodig hebben is permissie om te falen. Een ‘verkeerde’ tekening zal je dan niet meer tegenhouden een nieuwe te maken, omdat falen simpelweg een onderdeel is van het proces. Door kinderen deze permissie te geven en er bekend mee te maken, zullen ze een duurzame relatie opbouwen met het creëren van kunst, en het uiten van zichzelf.

Irene

Ik ben Irene, en sinds ik een pen kon vasthouden ben ik niet meer gestopt met tekenen. In 2019 kreeg ik er zelfs een diploma voor van ArtEZ. Sindsdien teken ik wat ik wil. In het najaar van 2023 is mijn stripboek ‘Vis’ uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Menlu en scenarist Will Kranendonk. Naast mijn eigen tekenwerk help ik ook anderen met hun ideeën uitwerken en kleur geven!

Na de vakantie start ik met een nieuwe reeks teken- en schilderlessen bij De Droomboom op de woensdagen!

De lessen vinden plaats van september tot december en de prijs bedraagt €225,- voor een reeks van 15 lessen. Alle precieze data volgt nog.

Enthousiast? Schrijf je in via onderstaande knop en tot snel bij de Droomboom!