Musical met Mieke

Zet muziek jou altijd in beweging? Zing je vaak mee met je favoriete nummer? Vind je het leuk om rollenspellen te spelen? Dan is een cursus Musical misschien wel iets voor jou! In deze cursus van 6 of 10 weken wordt er gewerkt aan de combinatie van de disciplines dans, zang en theater. De eerste lessen zullen bestaan uit het leren en oefenen van liedjes en choreografie. Ook zullen er een aantal spelelementen aan bod komen. Dan wordt er een script geschreven en krijgt iedereen een rol. In de lessen die volgen, ontstaat er een échte musical met scènes, liedjes en dansjes. Het eindresultaat wordt natuurlijk getoond aan publiek in de laatste les van de reeks.

De voorstelling in de laatste les is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom, maar het kan zijn dat er vooraf wordt aangegeven hoeveel publiek per leerling er uitgenodigd mag worden. Dit ligt aan het aantal leerlingen per cursus.

De lessen vinden plaats in het Droomatelier. Bij de hoofdingang van de Droomboom één klein trapje omhoog en dan aan de linkerkant.

Op dit moment zijn er twee groepen druk bezig met het instuderen van een musical. Ben je nieuwsgierig en wil je ook een keer een proefles doen? Mail dan naar info@miekewiltink.nl of meld je aan op de site.

Musical werkplaats logo

Enthousiast? Schrijf je in via onderstaande knop en tot snel bij de Droomboom!