Kinderyoga

Wees welkom!
Hoi, ik ben Malou van de Bunte, kinderyogadocent en gun ieder kind zich veilig te voelen in zichzelf. Dit maakt dat kinderen de wereld durven te ontdekken en hun volste potentie gaan leven. Wie zich thuis voelt in zijn lichaam voelt een basisvertrouwen in het leven. Dit helpt onze nieuwe generatie op te groeien tot volwassenen die authentiek durven zijn, hun eigen pad volgen en daarin helemaal zichtbaar stralen.

Sinds een aantal jaren bied ik yogalessen voor peuters, kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud en samen met ouders.

Peuteryoga

Tijd om samen plezier te maken, je lichaam te ontdekken en te zien wat je daar allemaal mee kan. Een speelse les waarbij er vrij kan worden bewogen samen met de ouder of verzorger.

Kinderyoga
Een afwisseling van speelse beweegvormen om kinderen rust en ontspanning te laten ervaren. Er wordt geoefend vanuit een veilige omgeving waarin het kind helemaal zichzelf mag zijn. Verder is er aandacht voor creatieve expressie, muziek, dans en massage. Dit helpt bij het verwerken van prikkels en het leren zorgen voor jezelf. Kinderen ervaren waar ze blij van worden en zichzelf te uiten.

Ouder- en kind yoga
Binnen de ouder- en kind yogalessen oefen je samen met duo yoga houdingen, beweeg en relatiespellen. Je oefent op een speelse manier en met je volle aandacht contact te maken met je kind. Samen ontspannen is vooral erg leuk en gemakkelijk thuis toe te passen.

Lesrooster:

Zondag:
Ouder & kindyoga 4 t/m 12 jaar
Peuteryoga 2 t/m 4 jaar

Workshops kinderyoga

 

Voor actuele lesrooster en aanmelden klink op de button rechts in het scherm: inschrijven

Of ga naar:
www.krachtigincontact.nl

Enthousiast? Schrijf je in via onderstaande knop en tot snel bij de Droomboom!