Sint-Ruildag Ruilwinkel Shop4Nop

inleveren: za 12 november
shoppen: za 19 en 26 november 

Sint voor ieder kind

Een heel mooi lokaal initiatief is Ruilwinkel Shop4nop Epe. In deze winkel is iedereen welkom, ongeacht achtergrond of portemonnee. U levert kleding, speelgoed, spelletjes, puzzels en/of leesboeken in die nog goed te gebruiken zijn voor een tweede ronde en dan kunt u weer iets uit de winkel meenemen. Normaal gesproken is Ruilwinkel Shop4nop Epe te vinden aan de Oenerweg 63 in Epe. Omdat Shop4nop draait op vrijwilligers, is de ruilwinkel slechts twee ochtenden per week open, op woensdag- en vrijdagochtend.

Speciaal voor de Sinterklaasperiode zal Ruilwinkel Shop4nop Epe een pop-up-store openen in de Droomboom (voormalige Silogie)! Ook de pop-up-store is voor iedereen toegankelijk! Op zaterdag 12 november kunt u hiertussen 10.00 en 16.00 uur uw nog goede speelgoed, puzzels, spelletjes en kinderboeken inbrengen. U krijgt hiervoor een tegoed in de vorm van stempels op een stempelkaart. Op zaterdag 19 november en zaterdag 26 november kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur komen uitzoeken in de Shop4nop pop-up-store in De Silogie. 

Het inbrengen van speelgoed etc. kan ook tijdens de reguliere openingstijden in de ruilwinkel. Er wordt zoals altijd gewerkt met de stempelkaarten, dus stempels die u eerder heeft ontvangen zijn gewoon geldig. Maakt u uw tegoed niet op in de pop-up-store? Geen nood, uw tegoed blijft onbeperkt geldig en kan dus ook worden opgemaakt op een later tijdstip in de gewone ruilwinkel. U mag ook gerust stempelkaarten aan iemand weggeven, of er samen mee doen. Ze staan niet op naam.

Dus… Heeft u nog iets staan waar uw kinderen niet meer mee spelen, maar waar een ander kind nog erg blij van kan worden? Of zoekt u nog iets leuks om te geven aan uw kinderen voor de Sint? Doe dan mee aan de speelgoedactie van Ruilwinkel Shop4nop Epe.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan op Facebook: facebook.com/ruilwinkelshop4nopepe, Instagram: @shop4nop_epe, mail naar shop4nopepe@xs4all.nl of kom gezellig langs op woensdag- of vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur in de Ruilwinkel, Oenerweg 63 in Epe.

 

De broer van Sinterklaas

Ssst, het is nog een geheim. Marinus, de broer van Sinterklaas, komt op zaterdag 26 november naar Epe. Als verrassing voor zijn grote broer Nicolaas, of gewoon Nico zoals Marinus hem noemt, gaan we een slinger-challenge aan! We maken voor de Sint de grootste slinger van de Veluwe en versieren hiermee de Droomboom. Marinus zal eerst een spannend verhaal vertellen over de avonturen van de broers en waarom er nu speciaal een superlange slinger gemaakt wordt. De Sint mag het nog niet weten dus alleen aan vriendjes en vriendinnetjes vertellen.

Tussen 10:00 uur en 13:00 uur ben je van harte welkom bij dit gave Sint spektakel. Ben jij een creatieveling, die zich herkent in Benny Beelddroom, dan is dit echt iets voor jou! Ook voor de Melly Muziek-liefhebbers zijn er toffe activiteiten, georganiseerd door Cultuurplein.