Kickboksen met Sammy-Jo

woe 16, 23 en 30 november 

Let op: de workshops zijn op iedere gegeven dag hetzelfde

Lijkt je het leuk om lekker te een uur te kickboksen? We gaan aan de slag met stoot- en traptechnieken, spelboksen en conditietraining. Mocht je zelf handschoenen hebben dan mag je die meenemen. Hopelijk zien we elkaar snel!

 

Over Sammy-Jo

Mijn naam is Sammy-Jo. Ik ben getrouwd en we hebben twee prachtige dochters. Ik beoefen mijn hele leven verdedigings- en vechtsporten. Ik ben gestart met karate en daarna heb ik gekickbokst. De laatste jaren geef ik, naast en tijdens mijn werk als leerkracht, kickbokstraining aan kinderen en dat vind ik ontzettend gaaf om te doen. Ik heb gezien wat voor uitlaatklep dit kan zijn voor kinderen en hoe belangrijk het is om je op zo’n manier te kunnen uiten.

bobby