Eerste boekingen voor onze ouder-kind B&B Droomzacht

Eindelijk is het zover! B&B Droomzacht, een uniek concept gericht op ouder-kindverblijven, opent haar deuren voor de zomerseizoen en heeft al haar eerste gasten verwelkomd!

Gelegen in De Droomboom, een voormalige graansilo op slechts 400 meter loopafstand van het bruisende centrum van Epe, biedt B&B Droomzacht een toevluchtsoord voor gezinnen. Het is niet zomaar een bed & breakfast; het is de ideale bestemming voor gezinnen die een weekend, midweek of hele week weg willen. Met een scala aan activiteiten in en rondom het pand is er altijd iets te beleven voor het hele gezin.

Activiteiten

Activiteiten in de Droomboom zijn ontworpen om kinderen te laten bloeien en hun talenten te ontdekken. Van muziek- en techniekhoeken tot (ouder) kinderworkshops zoals wandelingen met de boswachter, kickboksen of yogalessen, er is voor elk wat wils. In het weekend opent de Droomtuin, compleet met glijbaan, waterpomp, zandbak, voetbalveld en buitenspeelgoed, haar deuren. Terwijl ouders genieten van onze lunchkaart op het terras, kunnen kinderen veilig spelen.

Daarnaast zijn er in de omgeving talloze activiteiten voor het hele gezin, zoals klimbossen, de Apenheul en nog veel meer! Bezoek www.visitveluwe.nl om te ontdekken wat er allemaal te doen is in de omgeving.

Kamers

Onze kamers zijn ontworpen met het hele gezin in gedachten. B&B Droomzacht beschikt over twee familie-themakamers: de Natuurkamer en de Muziekkamer. Elke kamer bestaat uit een slaap- en speelgedeelte voor de kinderen, en een apart slaapgedeelte voor de ouders, met een totale oppervlakte van ongeveer 80 m² per gedeelte. De kamers zijn verbonden door een afsluitbare tussendeur, waardoor ouders en kinderen privacy en gemak hebben.

Vanaf nu is B&B Droomzacht te boeken via onze website.

vlinder